Endelig vandt Danny Lee igen

DannyLee_cromwell15-292413I 2009 blev Danny Lee den hidtil yngste vinder på Europa Touren, og søndag fik han endelig sit egentlige gennembrud på PGA Tour efter en omspilssejr i Greenbrier Classic.
Efter finalerunden delte 24-årige Danny Lee førstepladsen i -13 med David Hearn, Robert Streb og Kevin Kisner, så de fire måtte i omspil.
Danny Lee og David Hearn delte første omspilshul med birdies, og på anden omspilshul vandt Danny Lee med en par.
Streb puttede med sin wedge
At Robert Streb kom med i omspillet må siges at være noget af en præstation, da han ødelagde sin putter på 9. hul og på resten af runden puttede han med sin wedge, hvilket vi vender tilbage til i senere artikel.
— Læs også: Suveræn sejr til Wiesberger i Paris
Russell Henley blev nr. 5 i -12 mens James Hahn, Greg Owen, Andres Romero, David Lingmerth, Brendon Todd, Chad Collins og Bryce Molder delte 6. pladsen i -11.
Sæsonens tredje omspil for Kisner
Kevin Kisner har endnu ikke vundet på PGA Tour, men det var tredje gang i denne sæson, at Kevin Kisner var med i omspil om sejren!
Først var han i omspil mod Jim Furyk i RBC Heritage, og siden i The Players Championship, hvor Rickie Fowler vandt foran Kisner og Sergio Garcia.
Bogeyfri afslutning af Tiger
Tiger Woods lavede tre birdies og gik en bogeyfri finalerunde i 67 slag, så han blev nr. 32 i -7 efter runden i -3.
Det var Tigers første bogeyfri runde på PGA Tour siden Barclays 2013, og siden har han ikke undgået bogeys på 55 turneringsrunder.
Danny Lee vandt som amatør på Europa Touren
I 2009 vandt den dengang 18-årige Danny Lee som amatør på Europa Touren, da han vandt Johnnie Walker Classic 2009. Han var den hidtil yngste vinder på Europa Touren, men den rekord er dog siden slået af Matteo Manassero, der i 2010 og 2011 vandt to turneringer som 17-årig.
I 2008 havde Danny Lee vundet US Amateur som den hidtil yngste, og der var store forventninger til den unge New Zealænder, som var seks måneder yngre end Tiger Woods var, da han vandt US Amateur i 1994.
Danny Lee var nr. 1 på amatørernes verdensrangliste, da han blev professionel i 2009, men sejren i Greenbrier Classic er blot hans anden som professionel. Hans eneste anden sejr var i Nationwide Tour turneringen WNB Golf Classic 2011 (på den nuværende Web.com Tour).
Greenbrier Classic, resultat