Caddie bortvist fra U.S. Women's Open

SeiYoungKim_missionhills15-286640Den erfarne caddie Paul Fusco er blevet bortvist fra U.S. Womens Open, efter han har taget billeder af interne USGA dokumenter med mulige hulplaceringer.
Paul Fusco, der er caddie for den succesfulde rookie Sei Young Kim, blev opdaget af en USGA official og herefter bortvist.
De interne dokumenter indeholdt bl.a. oplysninger om mulige hulplaceringer samt planlagte hullængder, og den viden ville give ham en fordel, da det først offentliggøres om morgenen for den pågældende runde.
Ugerningen medførte en øjeblikkelig bortvisning for Fusco, men der er ingen sanktioner mod Sei Young Kim udover, at hun ikke kan bruge ham som caddie i denne uge. LPGA har endnu ikke taget stilling, om Fusco vil blive idømt en karantæne eller andet.
Som erstatning for Paul Fusco har hun lavet en aftale med caddien Steve ‘Rubble’ Shellard, der normalt går for Se Ri Pak, men hun holder en turneringspause efter en skuffende start på sæsonen.
— Læs også: Line Vedel gør comeback ved U.S. Women’s Open
Sei Young Kim er nr. 10 på verdensranglisten og fører rookie-ranglisten på LPGA, så hun var regnet blandt favoritterne til at vinde årets tredje major på LPGA.
To sejre og top-5 placeringer i begge majors
22-årige Sei Young Kim har vundet to LPGA turneringer i år, da hun vandt Pure Silk-Bahamas LPGA Classic i februar og LPGA Lotte LPGA Championship i april.
I 15 turneringer har hun haft otte top-10 placeringer herunder i årets første to majors, da hun blev nr. 4 i ANA Inspiration og nr. 2 i Women’s PGA Championship.
Fusco har tidligere gået for Casey, Singh, Pettersen og Tseng
Paul Fusco har arbejdet for Sei Young Kim siden tourskolen i december. Tidligere har han bl.a. været caddie for Paul Casey og Vijay Singh på PGA Tour  samt Suzann Pettersen, Yani Tseng og Na Yeon Choi på LPGA.
Sendes direkte på Viasat Golf og Viaplay.dk
Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte torsdag og fredag fra kl. 20 – 01 samt lørdag og søndag fra kl. 20:30 – 00:30. Ugens PGA Tour turnering, John Deere Classic, sendes på TV3 Sport 2 og Viaplay.dk.
U.S. Women’s Open conducted by the USGA, leaderboard