Fantastiske golfbaner i Bulgarien

Thracian Cliffs & Golf Resort - mediumVed den bulgarske Sorte havs kyst ligger 3 fuldstændig fantastiske og unikke golfbaner. ThracianCliffs og  BlackSeaRama er begge designet af Garry Player. Lighthouse Golf Resort & Spa er designet af en anden verdens klasse spiller, Ian Woosnam og European Golf Design. Fælles for alle 3 golfbaner er, at de er en kæmpe oplevelse, placeret fuldstændig unikt med udsigt over havet.
 
Thracian Cliffs er en decideret  18 hullers  signaturgolfbane, som ifølge Gary Player er af de allerbedste golfbaner i Europa og en af de smukkeste han nogensinde har set.
Lighthouse Golf Resort & Spa er anlagt med et meget højt ambitionsniveau om at byde på et af Europas bedste sports- fritids og ferieområder. Golfbanen ligger meget smukt med front direkte ud mod havet. Den er en stor udfordring og oplevelse for golfspillere med både højt som lavt handicap.