Thorbjørn i frit fald og misser cuttet!

ThorbjørnOlesen_gullane15-292902Thorbjørn Olesen førte Aberdeen Asset Management Scottish Open efter første runde og det så godt ud i forhold til at få en plads i næste uges The Open.
Thorbjørn havde dog en meget dårlig fredag på Gullane nær Edinburgh, og mod slutningen skulle han kæmpe for blot at klare cuttet.
En dobbeltbogey på 5. hul samt bogeys på 7., 9. og 11. hul og 13. hul sendte ham udenfor den projektere cutgrænse, og for at klare cuttet krævede det formentlig to birdies på de sidste huller.
I stedet afsluttede Thorbjørn med en bogey på 18. hul, og en runde i +7 har foreløbigt sendt Thorbjørn 100 pladser tilbage i feltet til en 101. plads, og samlet par vil ikke være nok til at klare cuttet til weekendens finalerunder.
Thorbjørn lavede syv birdies i en bogeyfri første runde, mens der ikke var birdies på scorekortet i anden runde, og sådan er golf desværre også.
Ørum er bedste dansker
Der er fortsat mange spillere på banen, og i skrivende stund er Morten Ørum Madsen bedste dansker som nr. 32 i -4 efter en runde i -2.
Mere følger når anden runde er færdigspillet…
Viasat Golf og Viaplay.dk sender Scottish Open direkte fredag frem til kl. 19:30 og i weekenden fra kl. 15:30 – 20:30.
Aberdeen Asset Management Scottish Open, leaderboard