Farverige Fowler vandt Scottish Open

Rickie Fowler
En række af de amerikanske stjerner havde i denne uge valgt at bruge Aberdeen Asset Management Scottish Open som optakt til næste uges The Open på St. Andrews. For Rickie Fowler viste det sig at være en klog beslutning, for den 26-årige populære spiller gik hele vejen og vandt en af Europa Tourens største turneringer.
– Læs mere: Winther og Hansen bejler til Europa Touren
Turneringen blev spillet på Gullane Golf Club, hvor Fowler gik de fire runder i 66, 68, 66 og 68 slag for en samlet score i -12. Det var nok til at vinde med et slag foran landsmanden Matt Kuchar (68) og Raphaël Jacquelin (70) fra Frankrig.
– Læs mere: Sæsonens bedste runde giver Tinning 32. plads
For den danske trio i finalerunderne blev det ikke til store resultater, og ingen af dem sluttede blandt de 40 bedste. Søren Kjeldsen (70) sluttede bedst som nummer 41, Morten Ørum Madsen (71) som nummer 53, mens Lucas Bjerregaard (77) blev nummer 77.
Der var tre pladser til The Open på spil til de spillere, der sluttede i top-10, og som ikke allerede var kvalificeret. Pladserne gik til Raphaël Jacquelin (blev nummer 2), Daniel Brooks (nummer 7) og Rikard Karlberg (nummer 10).
Aberdeen Asset Management Scottish Open, resultat.