Rickie Fowler i top-form op til The Open

gullane15-293243Rickie Fowler blev nr. 2 i The Open sidste år, og med en sejr i Aberdeen Asset Management Scottish Open fik han en perfekt optakt til The Open.
Rickie Fowler brugte også Scottish Open som forberedelse til The Open sidste år, og der blev han nr. 8 inden han derefter blev delt nr. 2 i The Open sammen med Sergio Garcia. To slag efter vinderen Rory McIlroy.
– Jeg kommer herover ugen før The Open for at forberede mig bedst muligt, og ultimativt ville jeg gerne spille med om sejren, og have en mulighed for at vinde. Det gjorde vi, så det har været en succesfuld uge, sagde Rickie Fowler på et pressemøde efter sejren.
Sidste år opnåede Rickie Fowler top-5 placeringer i alle fire majors, og samlet set var han den bedste i de fire majors.
– Jeg slog nogle gode drives, og spillede godt omkring greens, og jeg er glad for at vinde i Skotland. Der er nogle småting der skal rettes de næste dage, men sejren giver mig et fantastisk momentum og selvtillid op til The Open, sagde Fowler.
— Læs også: Starttider i The Open, torsdag og fredag
I årets to første majors er Rickie Fowler blevet nr. 12 i Masters, mens han missede cuttet i US Open.
Fire sejre som professionel og nr. 5 på verdensranglisten
Sejren i Scottish Open var 26-årige Rickie Fowlers fjerde sejr som professionel. Han vandt Wells Fargo Championship 2012 og hans hidtil største sejr kom i The Players Championship 2015, mens han også vandt Kolon Korea Open 2011 på OneAsia Tour foran Rory McIlroy på andenpladsen.
Fowler har endnu ikke vundet det antal turneringer, som mange havde forventet af stortalentet, men med to sejre i år vender det måske. Gode resultater har han haft mange af, og på verdensranglisten er han nu helt fremme som nr. 5:
– Det er tre måneder siden, at jeg vandt The Players, og jeg kunne godt vænne mig til at vinde noget oftere.
Aberdeen Asset Management Scottish Open, resultat