Straffeslag kostede omspil på PGA Tour

DannyLee_humble15-286606I sidste uge vandt Danny Lee en omspilssejr i Greenbrier Classic, og søndag var han meget tæt på at komme med i endnu et omspil.
I John Deere Classic var Danny Lee blot ét slag fra at komme med i omspillet, som Jordan Spieth vandt over Tom Gillis, og hvis det ikke havde været for en dum fejl, så var Lee kommet med.
Samlede sin bold op på fairway
På 4. hul i finalerunden markede Danny Lee sin bold på fairway, og samlede den op for at rense den.
Det må man selvfølgelig normalt ikke, men lørdag var der en lokalregel om lejeforbedring, så spillerne måtte løfte og rense bolden, men det var ikke gældende under finalrunden, hvilket Danny Lee ikke havde tænkt over.
– Jeg gjorde det hele dagen i går, og uden at tænke mig om, så markede jeg bolden og samlede den op, hvorefter min caddie sagde, at det ikke var gældende i dag. Jeg tænkte ikke over det, sagde Danny Lee efter finalerunden.
På trods af straffeslaget var Danny Lee i øvrigt meget tæt på at lave par på 4. hul, men han missede et putt fra under 3 meter, så det blev en bogey inklusiv straffeslaget.
Derfra lavede han seks birdies frem til 17. hul, så han var på en delt førsteplads inden sidste hul, hvor han lavede en bogey.
Han kunne også have vundet, hvis han havde puttet bedre, men med en sejr og en 3. plads i sine to seneste turneringer er Danny Lee dog i topform inden The Open i denne uge, hvortil han kvalificerede sig via sejren i Greenbrier Classic.
John Deere Classic, resultat