Thomas Bjørn er også ude af The Open

ThomasBjørn_st.andrews15-293681Thomas Bjørn er færdig med anden runde, og han misser cuttet ligesom Søren Kjeldsen gør det, så finalerunderne er uden danskere.
Som skrevet tidligere nedenfor, så gik Bjørn for-ni i +4 og efter bogeys på 10., 11. og 15. hul blev det en runde i +7 og en aktuel placering som nr. 131 i +5.
– I går spillede jeg godt, men i dag drivede og puttede jeg ikke godt nok, sagde Thomas Bjørn til Viasat Golf efter runden og fortsatte:
– Der er ikke så meget andet at sige, end at jeg må prøve at få tingene til at fungere. Jeg har ikke selvtilliden, og jeg ved godt, hvor jeg skal slå bolden hen på den her bane, men kan ikke rigtig udføre det.
Dustin Johnson er -3 efter 8 huller, og han fører i -10 foran Danny Willet, som er førende i klubhuset med en score i -9 efter to runder.
The Open, leaderboard
Teksten nedenfor er skrevet kl. 18:26
Thomas Bjørn har spillet de første 9 huller af anden runde, og desværre er han faretruende tæt på at misse cuttet.
Han fik en forfærdelig start med en trebobbelt bogey på 2. hul efterfulgt af to bogeys på de næste huller. Birdies på 5. og 7. hul gav fremgang i stillingen, men efter endnu en bogey på 9. hul gik han han for-ni i +4.
Efter første runde var Bjørn nr. 24 i -2, men i samlet +2 er han nu nede som nr. 101.
Top-70 og lige klarer cuttet, men alle når ikke at blive færdige i dag, så vi kender først den endelige cutgrænse i morgen. Det er svært at spå om, hvad cutgrænsen bliver, men det tyder på at blive par eller måske +1.
Danny Willet fører i -9
Den førende i klubhuset er Danny Willet, som gik anden runde i -3, og han fører i -9 foran Made in Denmark vinderen Marc Warren, Zach Johnson og Adam Scott i -7, der alle er færdige med anden runde.
Robert Streb er også i -7 efter 6 huller af anden runde, mens Dustin Johnson gik første runde i -7, og han begynder først på anden runde kl. 18:48 dansk tid.
— Læs også: Nye starttider i The Open, fredag
Efter den oprindelige plan sender Viasat Golf og Viaplay.dk direkte fredag frem til kl. 21:00, lørdag kl. 11:00 – 20:30 og søndag fra kl. 12:00 – 20:00, men der kan ske ændringer.
The Open, leaderboard