Vægtskifte – The Ben Hogan Style

ADD_4_620x465Se eller gense videoen ”Vægtskifte – The Ben Hogan Style” af den succesfulde golftræner Anders Dahl Christiansen, som også er uddannet fysioterapeut.
Tippet her kan hjælpe dig med at få et godt vægtskifte i ned og gennemsvinget, men tippet kan faktisk også hjælpe dig, hvis du har en tendens til, at svinge for langt tilbage i tilbagesvinget – udtaler den tidligere landstræner, Anders Dahl Christiansen, der også er uddannet ”The Golf Athlete Instructor” og ”Jim McLean Master Instructor”.
Se videoen og lær tippet Anders indimellem bruger i sin træning, og som har elementer fra den tidligere vinder af ”The Open” og mangedobbelte majorvinder, Ben Hogans berømte golf sving.
Se tippet nedenfor eller på YouTube her.

Har du lidt fysiske skavanker eller vil du blot forbedre dig, så kan du booke individuel træning med Anders, der også er uddannet fysioterapeut, via siden HER. Ved træning m. Anders får du i alle longgame lektioner en video tilsendt af lektionen samt Trackman data under sessionen.
Du kan også se mere om golf rejser med Anders via siden HER – På de kommende rejser kan du forvente gourmet mad, fantastiske destinationer, og EKSTREM ”Value for money”!
På Teetime.dk kan du se eller gense en række instruktions tips med Anders Dahl Christiansen fra www.trainyourbrain.dk – hvorfra du gratis kan hente en af verdens mest anerkendte bøger om personlig udvikling.
Anders har udgivet DVD’erne ”Det succesfulde golfsving” og ”Det succesfulde shortgame”, der er blevet anmeldt som ”De bedste danske instruktions videoer eller DVD’er nogensinde! DVD’erne kan købes i teetimeshoppen.dk HER
Tidligere instruktionsvideoer m. Anders Dahl Christiansen:

  1. ”Den gode afslutning”
  2. ”Et atletisk set up”
  3. ”Sving tilbage som Nicklaus”

— o0o —
Anders Dahl Christiansen arbejdede med det danske landshold fra 2006-2010 og var ansvarlig herrelandstræner i 2010, som var det bedste år nogensinde for herrelandsholdet. Han har desuden via sit virke hos, Jim McLean i USA, arbejdet med spillere fra den amerikanske PGA Tour og med flere Europa Tour spillere både for damer og herrer. I årene før landstræner karrieren uddannede Anders sig til Master Instructor hos Jim McLean, som er én af verdens mest respekterede trænere.