Willet steg til tops mellem tinderne

DannyWillet_crans15-294604Danny Willet lykkedes til sidst med at holde sine landsmænd Matt Fitzpatrick og Tyrell Hatton stangen, og vandt dermed Omega European Masters og dermed sin tredje Europatour-turnering.
Willet, der delte føringen med Fitzpatrick inden finalerunden, skød en bogeyfri 65’er søndag og sluttede turneringen i -17. Det var et slag bedre end den tidligere US Amateur vinder Matt Fitzpatrick og yderligere et slag bedre end Tyrell Hatton.
Fitzpatrick åbnede sin runde med en bogey men lavede så fire birdies på de næste otte huller, og lå i spidsen da spillerne ramte turnen. En bogey på 11. blev dog dyr for den 20-årige englænder, og da Willet så scorede tre birdies i træk på 13., 14. og 15. hul, sendte den syv år ældre Willet sig selv i front.
AndersHansen_munchen15-291951Tre pars på de sidste tre huller var nok til, at holde den føring, da heller ikke Fitzpatrick kunne finde en birdie til sidst.
På trods af seks danske deltagere, så blev dannebrog aldrig for alvor vist frem i de Schweiziske alper. Kun Lasse Jensen og Anders Hansen klarede cuttet, og de to endte langt tilbage i finalefeltet.
Lasse Jensen startede ellers godt med tre birdies på vej ud, men hjemturen krævede to slag over par, og med en runde i -1 holdt Jensen fast i den 31. plads han havde inden finalerunden.
Anders Hansen derimod havde en noget hårdere søndag. Det blev til en birdie på 17. hul, men der forinden havde to bogeys, en dobbeltbogey og endda også en triplebogey sendt danskeren tilbage i feltet. Samlet endte Anders Hansen på en 62. plads i +3 samlet.
Omega European Masters, leaderboard