McIlroy er fortsat skadet – afbud til WGC

RoryMcIlroy_wentworth15-289575Rory McIlroy er ikke kommet sig over sin ankelskade, og kan ikke forsvare sin titel i næste uges WGC – Bridgestone Invitational på Firestone CC i USA.
McIlroy blev skadet op til The Open, som han meldte afbud til, og her var han også forsvarende mester.
– Desværre kan jeg ikke forsvare min WGC – Bridgestone Invitational titel. Held og lykke til alle deltagere, og jeg ser frem til at komme tilbage til Firestone i 2016, siger Rory McIlroy i en pressemeddelelse.
Det er første gang siden 2009, at McIlroy ikke deltager i turneringen, og de seks gange han har deltaget, har han opnået fire top-10 placeringer inklusiv sejren sidste år.
— Læs også: Majorvinder til Made in Denmark
Om to uger, fra den 13. august, spilles US PGA Championship. Her er McIlroy såmænd også forsvarende mester i årets sidste major, men det er endnu uvist, om han bliver klar til at deltage.
Også afbud fra Chris Kirk
Der er ligeledes kommet afbud fra Chris Kirk, og det var ventet, da han op til The Open brækkede hånden, mens han legede med sine børn.
Bjørn og Kjeldsen er med i feltet
Thomas Bjørn og Søren Kjeldsen er blandt de omkring 76 spillere i WGC turneringen, hvor der spilles fire runder uden cut om en præmiesum på $ 9,25 mio.