Suzann fører og Nicole i top-10

SuzannPettersen_southport14-273897Regn og blæst gjorde det svært for spillerne under anden runde af Ricoh Women’s British Open på Trump Turnberry Resort i Skotland, og den udfordring klarede nogle bedre end andre.
Nicole Broch Larsen gik +2, men det gav en fremgang på fire pladser, så hun er flot nr. 10 i -1 inden finalerunderne.
Nanna Koerstz Madsen var nr. 23 efter første runde, men +6 i anden runde sendte hende tilbage til en 49. plads i +4.
Emily Kristine Pedersen var rundt i +5, og samlet +6 var desværre ét slag cutgrænsen, så hun slutter som nr. 74.
Suzann Pettersen imponerede fra morgenstunden
Med en tidlig starttid gik Suzann Pettersen en flot runde i -3, hvilket var dagens næstbedste, og hun fører i -7 foran Teresa Lu, Jin Young Ko, So Yeon Ryu og Lydia Ko i -5, mens Mika Miyazato er alene på 6. pladsen i -4
Anna Nordqvist og Minjee Lee deler 7. pladsen i -3, mens verdensetteren Inbee Park er nr. 9 i -2.
Fanstastisk runde af svenske Maria McBride
Svenske Maria McBride imponerede sidst på dagen med en forrygende bogeyfri runde i -6, og fra en 136. plads i +7 rykkede hun helt frem som nr. 20 i +1! For de fleste er hun bedre kendt under sit navn fra før hun blev gift, og der er tale om den 41-årige Maria ‘Mimmi’ Hjorth, som har vundet fem gange på LPGA og to gange på LET.
Melissa Reid gik dagens tredjebedste runde i -2, og hun rykkede fra en 80. plads og frem til en 10. plads i -1.
Michelle Wie trak sig
Skadesplagede Michelle Wie trådte ned i et hul på 2. hul, og fik smerter i venstre ankel, men spillede videre indtil hun snublede på 13. hul, hvorefter hun trak sig.
Wie var dog heller ikke i nærheden af at klare cuttet, for efter +4 i første runde var hun +10 undervejs på 2. runde, da hun trak sig.
— Læs også: Line Toft Hansen og Christoffer Bring vandt DM Hulspil for Juniorer
Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte lørdag og søndag fra kl. 15 – 19.
Ricoh Women’s British Open, leaderboard
Forskel på majors i Europa og USA 
Mens der hos herrerne er enighed om, hvilke turneringer der betragtes som majors, så tæller majors hos damerne ikke på alle tours.
Da LPGA er den største tour, er det derfor oftest deres majors, man tager udgangspunkt i. På LPGA er der fem majors med ANA Inspiration, KPMG Women’s PGA Championship, US Women’s Open, Ricoh Women’s British Open og Evian Championship.
De amerikanske majors tæller ikke på LET’s pengeliste, og på LET er der kun to majors med Ricoh Women’s British Open og Evian Championship.