Video: Woods rammer tilskuer – og laver birdie

TigerWoods_bethesda14-272639Efter tre bogeys på de første fire huller under første runde af Quicken Loans National, så havde Tiger Woods alvorligt brug for et eller andet, der kunne kickstarte hans runde, hvis ikke det skulle blive til endnu et misset cut på PGA Touren. Og det fik han.
På femte hul, der er et par-5 hul, gik Tiger efter green i andetslaget. Bolden var dog på vej mod den tykke rough i venstre, hvilket ville give ham et svært ned-ad-bakke-chip, men ramte i stedet en tilskuer på benet, og røg over green og hen i semiroughen bag green.
Og pludseligt havde Woods et meget bedre leje, hvorfra han da også kom ind og i for dagens første birdie.
— Læs også: Tiger kom tilbage efter dårlig start
Tilskueren klarede episoden uden mén, og virkede blot tilfreds med, at have hjulpet verdens til stadighed mest berømte golfspiller på rette kurs.
Efter den specielle birdie på 5., kom der yderligere en på 8. hul, og endda fire i streg fra 10. hul, hvilket sendte Tiger til -3 samlet og op på en delt 27. plads efter første runde. Nogen gange er golf i sandhed et spil om marginaler.