Nicole B. Larsen fortsætter storspillet

Danske Nicole Broch Larsen fortsætter med at bide skeer med de største i Ricoh Women’s British Open. NicoleBrochLarsen_WomensBritishOpen15_FBLørdag kunne heftig vind ikke forhindre Nicole i at gå i to under par – en af dagens bedste runder – og rykke til tre under par totalt. Dermed holder hun fortsat sin delte tiendeplads i mesterskabet.
– Læs også: Suzann fører og Nicole i top-10
Nanna K. Madsen havde en tidligere starttid, hvor vinden var værst. Men kom pænt rundt i scoren 76 og rykkede enkelte pladser tilbage til nu del nummer 53.
I toppen er det meget tæt og fire spillere har skilt sig lidt ud og ser ud til at skulle kæmpe om mesterskabet. Suzann Pettersen kunne dårligt købe et putt udover et par af de lange og kom rundt i par. Alligevel er hendes syv under totalt nok til tredjepladsen, hvor hun blot er et slag efter de to førende, der er Jin Young Ko fra Korea og Teresa Lu fra kinesiske Taipei, bedre kendt som Taiwan. De to gik begge i 69. Et slag efter Petterson har japaneren Mika Miyazato også en chance for at blande sig i opløbet.
De nævnte skal dog ikke lave de store fejl for i fem under par ligger blandt andre Inbee Park og Lydia Ko.