Nordea Masters skifter værtsbane

malmo14-270889Efter to år på PGA Sweden National i Malmø skal Europa Tour turneringen Nordea Masters spilles på en anden bane næste år.
I år og sidste år har mange danskere taget turen over Øresund for at opleve Europa Tour stjernerne, men næste år bliver det en noget længere køretur, da Nordea Masters rykkes tilbage til Bro Hof Slott GC ved Stockholm, hvor der også blev spillet i år 2010 til 2013.
Et ventet skifte tilbage til Bro Hof
Det er blevet offentliggjort på turneringens hjemmeside, at det nu er bestemt, at turneringen flyttes tilbage til Bro Hof.
Det var dog ventet, for tilbage i 2013 da det blev offentliggjort, at turneringen skulle spilles to år på PGA Sweden National, så sagde man samtidig, at der igen skulle spilles på Bro Hof i 2016.
Ejeren af Bro Hof Slott GC, Björn Orås, ejede tidligere 80 % af selskabet som arrangerer Nordea Masters, men i 2012 solgte han sin andel til Lagardère Unlimited Scandinavia, som nu arrangerer Nordea Masters.
– Vi skal være glade for, at der findes så mange fantastiske golfanlæg i Sverige og vi er stolte over at der er så stor interesse for at være værtsbane for Nordea Masters. PGA National og Bro Hof er to af de bedste anløg i Skandinavien. Nu har vi spillet to år på PGA, og det føles godt at komme tilbage til Bro Hof. Vores ambition for fremtiden er at rotere mellem de bedste baner i Sverige, siger Claes Nilsson, der er golfansvarlig hos Lagardère Unlimited Scandinavia.