McIlroy lægger overraskende træningsvideo op

Rory McIlroySiden Rory McIlroy d. 4. juli kom alvorligt til skade under en fodboldkamp med vennerne, har det været uvist hvornår verdens nummer et kunne vende tilbage til golfbanen.
Indtil videre er det blevet til afbud ved både The Open og denne uges WGC-Bridgestone Invitational. Ved begge turneringer er McIlroy ellers forsvarende mester.
Tidligere på ugen kom der en historie frem om, at McIlroy havde booket en træningsrunde på Whistling Straits – værtsbanen for næste uges PGA Championship – på lørdag, men ifølge McIlroys manager, Sean O’Flaherty er det dog ikke korrekt.
O’Flaherty sagde i stedet, at “genoptræningen går godt, og det går fremad, og vi ved sikkert mere i slutningen af denne uge”.
— Læs også: Starttider i WGC-Bridgestone Invitational
Tidligere har der også være rapporter ude om, at McIlroys skade ville sætte ham ud resten af sæsonen. Gisninger der også dengang blev afvist af folk tæt på verdensetteren.
Hovedpersonen selv har forholdt sig tavs under hele forløbet, men onsdag lagde McIlroy dog en video på det sociale medie Instagram, hvor han trænede den beskadigede ankel.
I videoen som du kan se nedenfor, ser McIlroy ikke voldsomt besværet ud.
Ifølge Sean O’Flaherty, så kommer der en ny melding om McIlroys helbred og fremtidige planer allerede i dag, torsdag, men et godt gæt vil være, at han melder sig klar til kamp ved næste uges major. Om det så bliver for fuld kraft må tiden – og opdateringerne på de sociale medier – vise.

Working hard every day to come back stronger #dontmindthegrind

En video slået op af Rory McIlroy (@rorymcilroy) den