Bevæg armene som en pro – slå længere!

ADC_ArtikelBld_1Den succesfulde golftræner Anders Dahl Christiansen, som også er uddannet fysioterapeut, giver her et instruktions tip, der hedder Bevæg armene som en pro – slå længere. Et tip der kan hjælpe dig til at bevæge armene bedre, og derved slå længere.
Om tippet her siger den tidligere landstræner følgende:
– Mange golfspillere har problemer med at bevæge armene som en pro. Dette tip har hjulpet mange af mine kunder med at slå bolden MEGET længere. Træn på øvelsen og få med tiden implementeret et godt ”arm sving”, så du kan få endnu mere ud af dit golfsving.
Se eller gense videoen nedenfor eller på YouTube her,  og lær tippet Anders, der også er uddannet ”The Golf Athlete Instructor” og ”Jim McLean Master Instructor”, ind imellem bruger i sin træning.

Har du lidt fysiske skavanker eller vil du blot forbedre dig, så kan du booke individuel træning med Anders, der også er uddannet fysioterapeut, via siden HER. Ved træning m. Anders får du i alle longgame lektioner en video tilsendt af lektionen samt Trackman data under sessionen.
Du kan også se mere om golf rejser med Anders via siden HER – På de kommende rejser kan du forvente gourmet mad, fantastiske destinationer, og EKSTREM ”Value for money”!
På Teetime.dk kan du se eller gense en række instruktions tips med Anders Dahl Christiansen fra www.trainyourbrain.dk – hvorfra du gratis kan hente en af verdens mest anerkendte bøger om personlig udvikling.
Anders har udgivet DVD’erne ”Det succesfulde golfsving” og ”Det succesfulde shortgame”, der er blevet anmeldt som ”De bedste danske instruktions videoer eller DVD’er nogensinde! DVD’erne kan købes i teetimeshoppen.dk HER.
Tidligere instruktionsvideoer m. Anders Dahl Christiansen:

  1. Den gode afslutning
  2. Et atletisk set up
  3. Sving tilbage som Nicklaus
  4. Vægtskifte – The Ben Hogan Style

 
— o0o —
Anders Dahl Christiansen arbejdede med det danske landshold fra 2006-2010 og var ansvarlig herrelandstræner i 2010, som var det bedste år nogensinde for herrelandsholdet. Han har desuden via sit virke hos, Jim McLean i USA, arbejdet med spillere fra den amerikanske PGA Tour og med flere Europa Tour spillere både for damer og herrer. I årene før landstræner karrieren uddannede Anders sig til Master Instructor, for hos Jim McLean, som er én af verdens mest respekterede trænere.