Ryder Cup 2016 kval. slutter med Made in Denmark

RyderCup-logo_620x400Kvalifikationen til det europæiske Ryder Cup 2016 hold begynder i Rusland om to uger, og løber frem til Made in Denmark 2016 på Himmerland Golf & Spa Resort.
Det er netop blevet offentliggjort, at næste års udgave af Made in Denmark således bliver den afsluttende og afgørende turnering i Ryder Cup kvalifikationen, hvorefter top-4 på European Points List og top-5 på World Points List kvalificerer sig til Ryder Cup holdet.
Made in Denmark 2016 afsluttes søndag den 28. august, hvorefter kaptajn Darren Clarke uddeler tre Wild Cards mandag den 29. august, så det må forventes at tiltrække spillere til feltet, som ligger lige på grænsen til en plads på holdet.
– Det føles måske som om, at der er lang tid til, men Danmark bliver det perfekte sted til at afslutte kvalifikation, og jeg ser frem til selv at spille turneringen i næste uge, siger Darren Clarke i en pressemeddelelse.
Promoter Flemming Astrup er naturligvis også begejstret for beslutningen:
– Vi er meget beærede over, at næste års Made in Denmark vil være den sidste tællende turnering i Ryder Cup kvalifikationen, siger Flemming Astrup og fortsætter:
– Turneringen var en stor succes sidste år med mere end 80.000 tilskuere, og der blev skabt en vidunderlig atmosfære, så der kommer nok lidt mere drama ved at Ryder Cup kvalifikationen afsluttes her.
aalborg14-275800