Flot runde sender Bjørn frem i stillingen

ThomasBjørn_munchen15-292537Thomas Bjørn er netop kommet i klubhuset efter sin tredje runde i US PGA Championship. Det startede nu ikke så godt på de forreste ni huller. En over par efter en birdie på tredje og bogies på ottende og niende og nede at date en 70. plads. Men så tag han ellers fat på bagni med en anderledes varm putter end fredag. Birdies på 10., 11., 13., 16. og 17. og desværre atter bogey på det svære afslutningshul. Runden i tre under par 69 og nu også tre under totalt som efter første runde.
– Læs også: Dobbelt australsk føring i US PGA
Bjørn kom i klubhuset på en delt 33. plads. En placering der kan gå begge veje inden alle er inde. Der meldes dog om, at vinden muligvis tiltager hen ad aftenen – og så kan det ende med en placering i top 25.
US PGA Championship kan følges her og Viasat Golf sender direkte nu også, hvor de sidste bolde netop er på vej på banen.