Nicolai Kristensen sidste dansker i Made in Denmark feltet

Nicolai-Kristensen-Made-in-DenmarkNicolai Kristensen har søndag fået den sidste invitation til Made in Denmark. Holstebrospilleren bliver dermed dansker nummer 21 i det 156 mand store felt. Se hele entrylist her.
Kristensen har netop spillet sidste runde i Gant Open på Challengetour i Finland, hvor han sluttede med en runde i 68 slag, og avancerede til en delt 12. plads.
For et år siden var han også med i Made in Denmark, dengang som amatør, og han klarede cuttet og endte som nummer 76. I år har han spillet på både ECCO Tour og Challenge Tour, og får nu et stort ønske opfyldt om at komme tilbage til Made in Denmark.
Oplevelsen sidste år med især tilskuerne på hul 10 og 16, er noget han helt sikkert glæder sig til i næste uge. Se interviewet med ham efter sidste års turnering.