John Daly's jern-kasteri og reglerne

John Daly The Open 2015Som du kan se i en anden artikel på Teetime, så kastede John Daly sit jern i vandet under anden runde af US PGA – efter at have slået tre bolde i vandet.
Men hvad siger reglerne egentlig om dette? Det har Teetimes regelskribent skrevet en lille blog om:
-> Læs hele bloggen her (og se video af episoden).
Man kan fx. spørge sig selv:
– Måtte han gerne bytte jernet ud med et andet?
– Måtte han i så fald gerne hente et andet jern end det, der røg i vandet?
– Måtte han gerne bede drengen (der fandt jernet i vandet) om at komme med det?
– Koster det nogen straf at kaste et jern i vandet?
-> Læs hele bloggen her (og se video af episoden).