WITB: Jason Day

kohler15-295767
Med tre andenpladser og ni top-10 resultater i majorsammenhæng har Jason Day været tæt på mange gange, men det er aldrig lykkedes at vinde en af sportens fire majors. Day kæmpede dog videre, og der er derfor ikke noget at sige til, at han brød grædende sammen, da det søndag lykkedes at vinde U.S. PGA Championship.
– Læs mere: Sikke en US PGA Day
På Whistling Straits i Wisconsin leverede den 27-årige australier fra Queensland fantastisk golf, og med -20 satte han scoringsrekord for en major. Som den eneste spiller i feltet gik han alle fire runder i 60’erne, og da turneringen var sejren så sikker som på tre slag ned til Jordan Spieth og fem slag ned til Branden Grace på tredjepladsen.
I mange år har Jason Day spillet med udstyr fra TaylorMade, og nedenfor ses en oversigt over det udstyr, der bragte ham frem til tredjepladsen på verdensranglisten. En placering der er den bedste i karrieren.
Driver: TaylorMade R15 (10,5 grader, Mitsubishi Rayon KuroKage S TiNi 70X skaft).
3-kølle: TaylorMade AeroBurner 3HL (16,5 grader, Mitsubishi Rayon KuroKage S TiNi 80X skaft).
Jern (3-PW): TaylorMade RSi TP (True Temper Dynamic Gold X7 skafter).
47-grader wedge: TaylorMade Tour Preferred EF (True Temper Dynamic Gold Tour Issue S400 skaft).
52-grader wedge: TaylorMade Tour Preferred EF (True Temper Dynamic Gold Tour Issue S400 skaft).
60-grader wedge: TaylorMade Tour Preferred EF (True Temper Dynamic Gold Tour Issue S400 skaft).
Putter: TaylorMade Ghost Spider Itsy Bitsy.
Bold: TaylorMade Tour Preferred X.
U.S. PGA Championship, resultat.