Alle taler om vejret – også i Himmerland

Mid_TV2Vejret_AHSolen skinner i Himmerland, og vejret er noget bedre end sidste år. Én af årsagerne er måske, at Peter Tanev og TV2 Vejret også er til Made in Denmark.
Man siger, at alle taler om vejret, og således også spillerne efter deres runder i dag, hvor Peter Tanev blandt andet talte om vejret med Anders Hansen og Søren Kjeldsen.
– Vejret betyder så meget for golfspillet, og har indflydelse på, hvor svær banen er. Hullerne er designet efter den normale vindretning, så vejret betyder meget for både spillere og publikum, siger Peter Tanev til Teetime.dk og understreger, at Made in Denmark jo også er en stor begivenhed, hvorfor det også er interessant at dække.
Tv2 Vejret sendte fra Himmerland onsdag aften, og der sendes mere torsdag og fredag aften fra kl. 18:25 på TV2.
Det gode vejr er sikkert medvirkende årsag til de mange tilskuere på banen i da. Vejrudsigten ser også meget god ud for de kommende dage, så alt tyder på, at det som sidste år bliver en meget stor folkefest.
Mid_TV2Vejret_SK