Birdies for KidsAid

Alle de danske Europatour spillere kommer naturligvis til Made in Denmark Foto: Lars Møller
Alle de danske Europatour spillere støtter KidsAid med 1000 kr. pr birdie. Foto: Lars Møller

Der er ekstra god grund til at heppe på danske birdies under Made in Denmark, for ligesom i 2014 har de danske European Tour spillere valgt at donere 1000 kroner per birdie til KidsAid.
Det er Andreas Hartø, der står bag initiativet, og den populære spiller håber naturligvis på at slå sidste års beløb på 88.000 kroner, og med vejrudsigten in mente, så burde der være mulighed for at få flere birdies i år.
— Læs også: Made in Denmark starttider, torsdag og fredag
KidsAid er officiel Charity Partner ved Made in Denmark, og ud over spillernes bidrag afholdes der onsdag aften en auktion i forbindelse med Pro-am middagen, ligesom KidsAid vil være til stede med indsamlere på selve golfbanen under turneringen. Tirsdagens Best Friends Shootout for Kids støtter også KidsAid.
I 2014 nåede det samlede beløb til KidsAid op på 500.000 kroner.