Flot runde sender Jeff Winther frem i Rolex Trophy

Jeff Winther
Hvis man skal begå sig i denne uges Rolex Trophy på Challenge Touren, så skal der leveres lave scores. Sådan en havde Jeff Winther torsdag, og dermed revancherede han sig fra onsdagens åbningsrunde, der blot var i par.
– Læs mere: Kjeldsen: – Gåsehud og tårer i øjenkrogen
På Golf Club de Genéve havde Winther hele otte birdies på anden runde, og med scoren 66 slag (-6) hoppede han 16 pladser frem til nummer 16. Der var også avancement til Joachim B. Hansen, der skulle bruge 69 slag efter en runde med blandt fem birdies. Fire placeringer lød avancementet på, således han er nummer 28 inden tredje runde fredag.
Helt fremme i front for den eksklusive turnering med blot 42 spillere til start finder man Nacho Elvira fra Spanien. Med runder i 63 og 65 slag har han opbygget en solid føring på fire slag ned til Ryan Fox fra New Zealand.
Rolex Trophy, leaderboard.