Kjeldsen: – Gåsehud og tårer i øjenkrogen

SørenKjeldsen_aalborg15-295794Søren Kjeldsen gik en god første runde i -5 ved Made in Denmark, men det var dog ikke scoren i sig selv, som fik ham til at svæve, men mere den enorme opbakning, som han fik på runden.
Kjeldsen har rundet imponerende 500 turneringer i en flot karriere på Europa Touren, hvilket blev fejret på behørig vis:
– Jeg havde en masse nervøs energi i starten, for man vil gerne gøre det så godt, men efter birdien på 15. hul og modtagelsen på 16. hul svævede jeg på en sky, sagde Kjeldsen efter sin runde.
– Min bedste golfdag nogensinde
På 16. hul var han tæt på at lave en hole-in-one, og blev mødt af rød mur af ‘SK 500’ skilte.
– Det er en den bedste golfdag, jeg nogensinde har haft. På 16. fik jeg gåsehud, og jeg havde tårer i øjenkrogen, så jeg er glad for, at det var et kort birdieputt, sagde Kjeldsen og uddybede:
– Jeg troede ikke, at jeg ville blive så berørt af det. Jeg vidste ikke hvad der skulle ske, og at mærke den store støtte var overvældende.
– Tak til alle som har gjort dagen speciel
Søren Kjeldsen var synligt berørt på 16. hul, og takkede efterfølgende de mange tilskuere, som var med til at skabe den helt specielle dag:
– Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige stor tak til alle, som har gjort denne dag helt speciel, sagde Kjeldsen.
— Læs også: Kjeldsen: – Jeg er en bedre spiller nu
Viasat Golf, TV3 Sport 1 og Viaplay.dk sender direkte torsdag og fredag fra kl. 11:30 – 13:30 og igen fra kl. 15:30 – 18:30 (TV 3 Sport 1 til kl. 18). Lørdag er det fra kl. 13 – 17, og søndag er det fra kl. 12:30 – 17.
Viaplay.dk sendes der også direkte fra 16. hul hele dagen, hvilket der kan læses mere om her.
Made in Denmark, leaderboard
aalborg15-295784