Andalusien er populært for golfspillere

marbella12-221399Andalusien er et foretrukket feriemål blandt golfspillere, og den populære spanske region har også meget at byde på indenfor bl.a. kultur og gastronomi.
Vejret er godt, og der er utallige muligheder for at dyrke forskellige sportsgrene som udover golf bl.a. tæller vandsport, hestesport, skisport og andre former for udendørs sport for både børn og voksne. Herudover byder Andalusien på en række kulturelle oplevelser, gastronomiske muligheder og rig mulighed for shopping.
Flest solrige dage og flest golfbaner
Andalusien er den spanske region, hvor der er flest solrige dage i løbet af året, og det er også regionen med flest golfbaner, hvilket naturligvis gør det til en attraktivt feriedestination for golfspillere.
Der kan spilles golf hele året på de flere end 100 golfbaner i Andalusien, og med alle former for baner af forskellig sværhedsgrad er der noget for alle uanset niveau. Der er også muligheder i ethvert prisleje med lækre luksushoteller som har alle tænkelige faciliteter.
Malaga er populær
Mange danske golfturister har været i Malaga området, og her findes da også omkring halvdelen af alle golfbaner i Andalusien, mens Cadiz har omkring 20 % efterfulgt af Almería, Huelva, Sevilla, Granada, Cordoba og Jaen.
Andalusien byder på smukke landskaber, skønne byer og dejlige strande, og med et herligt klima med megen solskin, så er det en oplagt destination.
458.000 golfturister i 2014
Golfturisme er vigtig for Andalusien, og genererer direkte omkring 4.400 arbejdspladser. I 2014 var der 458.000 turister, der havde golf som deres primære mål for rejsen til Andalusien, hvilket var en stigning på 1,3 % fra året før. Golfturister bliver ofte længere end andre turister, og bruger også flere penge end den gennemsnitlige turist.
Oplev Andalusien ved Made in Denmark i Himmerland
Man kan møde Andalucia Turismo i Made in Denmark Village (teltbyen), hvor  man kan høre meget mere om den populære spanske region.
Mød dem på stand 26, som vender ned mod 17. fairway.
Læs mere om Andalucien ved at besøge det officielle website på www.andalucia.org
ANDALUCIA_620x400