Made in Denmark mindes afdød caddie

IMG_3253
Følger man Made in Denmark, har man måske lagt mærke til, at mange spillere og caddier i denne uge bærer en sløjfe. Det er for at ære og mindes en mangeårig caddie på touren, der fornylig gik bort. Brian McFeat var en meget afholdt caddie på Europa Touren, og som en flot gestus valgte Made in Denmark torsdag kl. 12:00 at stoppe al spil og afholde et minuts stilhed.
Brian McFeat, der grundet sin røde hårfarve gik under navnet The Ginger Trolley, blev en del af touren, da han i 80’erne begyndte at tilbyde at køre bags fra turnering til turnering. Det var nemlig blevet dyrt at fragte de tunge bags, og derfor startede han The Bag Run, hvor han selv sad bag rettet.
Udover at køre lastbilen var Brian McFeat også en respekteret caddie, der i sin karriere blandt andet bar baggen for Angel Cabrera, David Drysdale, Marc Farry, Miguel Angel Jiménez, Olle Karlsson, Miguel Angel Martin, Francesco Molinari og Eduardo Romero.
Er man ikke tilstede ved Made in Denmark, har man mulighed for at følge spillet på tv, når Viasat Golf og Viaplay.dk sender live fredag kl. 11:30 – 13:30 og igen kl. 15:30 – 18:30. TV3 Sport 1 sender også på nævnte tidspunkter men fredag dog kun til kl. 18:00.
Made in Denmark, leaderboard.