Kjeldsen og Søgaard i top-10 inden finalerunden

SørenKjeldsen_aalborg15-296024Søren Kjeldsen og Mads Søgaard er i top-10 inden finalerunden af Made in Denmark, men de er formentlig for langt tilbage til, at kunne spille med om sejren.
Efter to birdies og to bogeys på for-ni var Kjeldsen i par for runden, men tre birdies på bag-ni gav en runde i -3 og fremgang på fem pladser til en delt 7. plads i -8.
Challenge Tour spilleren Mads Søgaard, der som nr. 8 var bedste dansker efter tredje runde, er ligeledes nr. 7 efter en runde i -2 med en eagle, fire birdies og fire bogeys.
Anders Hansen var bedste dansker i tredje runde
Med en runde i -4 var Anders Hansen bedste dansker, og han rykkede 26 pladser frem til en 21. plads i -5, og den deler han med bl.a. Morten Ørum Madsen og Thomas Bjørn. Ørum gik -2, mens Bjørn var rundt i -1.
aalborg15-296048Godt vejr gav gode betingelser
Lørdag blev endnu en dejlig dag med solskinsvejr og en let vind, som blev nydt af 22.698 tilskuere, så man skulle under par for at rykke frem i feltet.
Et godt eksempel på dette er Lasse Jensen, der startede dagen som nr. 15 i -4. En runde i par sendte Lasse Jensen 20 pladser tilbage i stillingen til en 35. plads i -4.
Martin Ovesen fik en flot start med birdies på de første 3 huller. Efter bl.a. to dobbeltbogeys og tre afsluttende bogeys endte det med en runde i +4, så han er nr. 73 i par
Martin Simonsen er nr. 84 i +3, hvilket også var hans score for dagen, mens Nicolai Kristensen er nr. 86 i +5 efter en runde i +6
Horsey fastholdt føringen
David Horsey førte med tre slag inden tredje runde, og da han var -5 på runden efter 6 huller, så kunne man tro, at han ville stikke af fra feltet, da han førte med hele syv slag.
Horsey kom dog lidt i problemer, og gik ‘kun’ -3, og da Terry Pilkadaris samtidig var dagens bedste med en runde i -6, så fører Horsey i -15 foran Pilkadaris i -14.
Chris Paisley og John Parry deler 3. pladsen i -11 foran Richard Green i -10 og Bradley Dredge i -9.
— Læs også: Rød søndag ved Made in Denmark
Af andre udvalgte placeringer kan nævnes Darren Clarke som nr. 12 i -6, Robert Karlsson er nr. 21 i -5, Marc Warren er nr. 35 i -4 og Matthew Fitzpatrick er nr. 65 i -1
Viasat Golf, TV3 Sport 1 og Viaplay.dk sender finalen direkte søndag fra kl. 12:30 – 17. Viaplay sender også direkte fra 16. hul, hvilket der kan læses mere om her.
Made in Denmark, leaderboard

David Horsey
David Horsey