Cappelen længere væk fra sæsonfinalen

SebastianCappelen_0080_FOTO-KasperKaagInden News Sentinel Open Presented by Pilot lå Sebastian Cappelen nummer 86 på Web.com Tourens pengeliste, og da kun top-75 får adgang til Final Series havde den fynske golfspiller ryggen mod muren. Det blev til et klaret cut, men det var ikke nok til avancement på ranglisten, og adgang til Final Series kom længere væk.
– Læs mere: Ko vandt i Canada med Kølbæk som nummer 59
Turneringen i Tennessee blev spillet på Fox Den Country Club i Knoxville, og efter en skidt åbningsrunde i 73 slag (+2) kom Cappelen flot igen fredag med en runde i 65 slag. Weekendens to finalerunder blev begge gået i 70 slag, og det endte med en samlet score i -6 og en placering som nummer 42.
– Læs mere: Sejren glippede for Tiger, og Ryder Cup kaptajnen vandt
Resultatet betød, at Cappelen faldt en enkelt plads tilbage til nummer 87 på pengelisten med en indtjening på 50.367 dollars. Der er 13.777 dollars op til nummer 75, og det betyder, at der skal et topresultat til i denne uge ved WinCo Foods Portland Open Presented by Kraft Heinz for at komme med i slutspillet.
– Læs mere: Kjeldsen kom tæt på, men Horsey vandt
Patton Kizzire var inden New Sentinel Open Presented by Pilot den førende på pengelisten, og den føring blev udbygget, da han sikkert vandt med fire slag. Han er nu oppe på to sejre, to andenpladser og en tredjeplads i denne sæson, og indtjeningen har passeret 500.000 dollars.
New Sentinel Open Presented by Pilot, resultat.