WITB: David Horsey

DavidHorsey_aalborg15-296125
David Horsey beviste fra starten af turneringen, at han var kommet til Himmerland Golf & Spa Resort for at vinde Made in Denmark. I første runde satte han nemlig ny banerekord på Backtee Course med 63 slag (-8), og det lagde grunden til en flot spillet turnering, der søndag endte med en sejr på to slag foran Søren Kjeldsen, Kristoffer Broberg, Daniel Gaunt og Terry Pilkadaris.
– Læs mere: Kjeldsen kom tæt på, men Horsey vandt
I fjor vandt den 30-årige englænder M2M Russian Open, og han sluttede som nummer 69 på Race to Dubai Rankings. Indtil Made in Denmark havde resultaterne i denne sæson dog ikke været helt så gode, men det ændrede den flotte sejr dog på, og med 250.000 euro i førstepræmie er han nu nummer 56. Samtidig så avancerede han fra nummer 274 til nummer 164 på verdensranglisten.
– Læs mere: – Danske tilskuere er verdens bedste
Nedenfor ses en oversigt over det udstyr fra Callaway, der var med til at sikre ham karrierens anden sejr på Europa Touren. Også i den første udgave af Made in Denmark var det udstyr fra Callaway, der vandt turneringen, da det er det udstyr, som Marc Warren bruger.
Driver: Callaway Big Bertha Alpha 815 (9 grader).
3-kølle: Callaway XR Pro (14 grader).
18-grader hybrid: Callaway XR Pro.
Jern (2): Callaway Apex UT.
Jern (4-5): Callaway Apex Pro.
Jern (6-9): Callaway Apex MB.
47-grader wedge: Callaway Mack Daddy 2.
54-grader wedge: Callaway Mack Daddy 2.
58-grader wedge: Callaway Mack Daddy 2.
Putter: Odyssey ProType PT 16.
Bold: Callaway Speed Regime 3.
Made in Denmark, resultat.