WITB: Davis Love III

Davis Love III
Der var stor opmærksomhed på Wyndham Championship på PGA Touren i den forgangne uge. Fordi for det første var det den sidste ordinære turnering i FedEx Cuppen, og derfor ville turneringen afgøre, hvilke 125 spillere der ville være klar til slutspillet. Og for det andet havde Tiger Woods meldt sin ankomst, fordi han ikke på forhånd var kvalificeret til slutspillet. Det endte dog med at være en 51-årig, der stjal de største overskrifter.
– Læs mere: Sejren glippede for Tiger, og Ryder Cup kaptajnen vandt
Tiger spillede sin bedste turnering i år, men en 10. plads var ikke nok til at komme med i slutspillet. Davis Love III havde vundet Wyndham Championship to gange før i karrieren, og også han var inden turneringen langt væk fra slutspillet. Det ændrede de 72 dog på, for med en finalerunde i 64 slag (-6) endte han med at vinde turneringen med et enkelt slag foran Jason Gore. Dermed er Love III som nummer 76 klar til den første turnering i slutspillet.
– Læs mere: Kaymer har mistet sit PGA Tour kort
Nedenfor ses en oversigt over det udstyr, der gjorde, at Davis Love III blev den tredje ældste vinder på PGA Touren. Modsat mange af sine kollegaer, der spiller med udstyr fra en eller maksimum to producenter, så havde Love III både udstyr fra TaylorMade, Mizuno, Ping og Titleist i baggen på Sedgefield Country Club i North Carolina.
Driver: TaylorMade SLDR (9 grader, Mitsubishi Rayon Diamana D+ 73X skaft).
3-kølle: TaylorMade RBZ Stage 2 Tour (13 grader, Mitsubishi Rayon Fubuki K 80X skaft).
Jern (2): Mizuno Fli-Hi (True Temper Dynamic Gold AMT Tour Issue X100 skaft).
Jern (3): Ping S55 (True Temper Dynamic Gold AMT Tour Issue X100 skaft).
Jern (4-9): Titleist MB 714 (True Temper Dynamic Gold AMT Tour Issue X100 skafter).
50-grader wedge: Titleist Vokey SM4 (True Temper Dynamic Gold AMT Tour Issue X100 skaft).
56-grader wedge: Titleist Vokey 400 Series (True Temper Dynamic Gold X100 Tour Issue skaft).
60-grader wedge: Titleist Vokey 2014 (True Temper Dynamic Gold AMT Tour Issue X100 skaft).
Putter: Titleist Scotty Cameron Tour Rat.
Bold: Bridgestone B330.
Wyndham Championship, resultat.