Start dit sving på Pro Manér!

ADC_bilDen succesfulde golftræner Anders Dahl Christiansen, som også er uddannet fysioterapeut, giver her et instruktions tip, der hedder Start dit sving på Pro Manér. Et tip der kan hjælpe dig til at starte dit tilbagesving i stil med, hvordan pro’erne gør det.
Om tippet her siger den tidligere landstræner følgende:
– Mange golfspillere ”ødelægger” allerede i starten af deres sving, muligheden for at få et sving, der tilnærmelsesvis kunne ligne de pro’ers sving, vi uge efter uge følger på Viasat Golf.
Én af øvelserne i klippet har Anders brugt en masse gange, når han har arbejdet i USA for én af verdens bedste trænere, Jim McLean, og desuden får du også en øvelse, der kan ses i ”Det succesfulde sving”, som er en DVD om golf instruktion, og som bl.a. fik følgende ord med på vejen ”uden sammenligning den bedste danske video eller DVD om golf instruktion nogensinde”.
Se videoen nedenfor eller på YouTube her, og lær de to tips som Anders, der også er uddannet ”The Golf Athlete Instructor”, ”NLP Coach” og ”Jim McLean Master Instructor”, ind imellem bruger i sin træning.
Artiklen fortsætter under videoen…

Har du lidt fysiske skavanker eller vil du blot forbedre dig, så kan du booke individuel træning med Anders, der jo også er uddannet fysioterapeut, via siden HER. Ved træning m. Anders får du i alle longgame lektioner en video tilsendt af lektionen samt Trackman data under sessionen.
Du kan også se mere om golf rejser med Anders via siden HER – På de kommende rejser kan du forvente gourmet mad, fantastiske destinationer, og EKSTREM ”Value for money”!
På Teetime.dk kan du se eller gense en række instruktions tips med Anders Dahl Christiansen fra www.trainyourbrain.dk – hvorfra du gratis kan hente en af verdens mest anerkendte bøger om personlig udvikling.
Anders har udgivet DVD’erne ”Det succesfulde golfsving” og ”Det succesfulde shortgame”, der er blevet anmeldt som ”De bedste danske instruktions videoer eller DVD’er nogensinde! DVD’erne kan købes i teetimeshoppen.dk HER
Se eller gense videoen ” ”Start dit sving på Pro ManérHER
Tidligere instruktionsvideoer m. Anders Dahl Christiansen:

  1. ”Den gode afslutning”
  2. ”Et atletisk set up”
  3. ”Sving tilbage som Nicklaus”
  4. ”Vægtskifte – The Ben Hogan Style”
  5. ”Bevæg armene som en pro – slå længere”

 
— o0o —
Anders Dahl Christiansen arbejdede med det danske landshold fra 2006-2010 og var ansvarlig herrelandstræner i 2010, som var det bedste år nogensinde for herrelandsholdet. Han har desuden via sit virke hos, Jim McLean i USA, arbejdet med spillere fra den amerikanske PGA Tour og med flere Europa Tour spillere både for damer og herrer. I årene før landstræner karrieren uddannede Anders sig til Master Instructor, for hos Jim McLean, som er én af verdens mest respekterede trænere.