Jordan Spieth erkender fejl og skifter udstyr igen

augusta15-286902Hvad gør man, når man har vundet fire gange i år – her i blandt to majors – og sidder som nummer et på verdenranglisten. Nogle vil mene, at man skal holde fast i alt hvad man kan, men ikke Jordan Spieth.
Før sidste uges The Barclays valgte Spieth nemlig at skifte udstyr – og missede så cuttet og dermed pladsen som nummer et i verden.
– Normalt skifter jeg jern en gang per sæson. Selv når Titleist laver mindre opdateringer, så plejer det ikke, at være et problem for mig, forklarede Spieth forud for denne uges Deutsche Bank Championship, der er den anden af fire slutspilsturneringer i FedEx Cup’en.
— Læs også: Europatouren bøjer reglerne for McIlroy
– Jeg havde noget tid derhjemme mellem US PGA Championship og The Barclays, så jeg tænkte ikke det ville være et problem, at lave skiftet. Men da jeg så kom ud på banen, så synes jeg alligevel, at de føltes en smule anderledes. Og de så faktisk også anderledes ud, forklarede han.
– Jeg tror stadig på, at de bliver et bedre jern end mine nuværende. Men det meste af min træning var fra måtter og på drivingrange, og da jeg kom ud på banen og fik lidt skæve lejer, så virkede det ikke rigtigt. Der var en forskel.
Derfor vælger Spieth nu, at gå tilbage til de jern han har brugt hele sæsonen. Godt nok har de et par ridser og lidt slidmærker, men ikke noget som generer ham, fortalte han.
Egentligt ville Spieth holde fast i de nye jern, men hans træner og hans caddie overtalte ham til, at gå tilbage til det der har virket hele sæsonen. De får sikkert også en pæn bonus, hvis Spieth holder fast i føringen i FedEx Cup’en og hjemtager de $10 mio.