Kjeldsen og Nicole helt i toppen

SørenKjeldsen_kennemer15-297031Det er en begivenhedsrig og god dansk golfdag på de førende europæiske tours, hvor danskerne gør sig positivt bemærket.
I Europa Tour turneringen KLM Open var Søren Kjeldsen nr. 9 efter første runde. Han er kommet i klubhuset, og efter endnu en runde i -6 er han pt. alene på førstepladsen i -12.
Der mangler dog fortsat at blive spillet megen golf, så Kjeldsen kan blive indhentet og overhalet, men han vil formentlig være i top-3, når runden er færdigspillet.
Lucas Bjerregaard gik -2, og er rykket frem på en 15. plads i -6, mens Lasse Jensen var rundt i +1, hvilket placerer ham som nr. 30 i -4.
Morten Ørum Madsen, Anders Hansen, Thomas Bjørn og Thorbjørn Olesen er igang med anden runde.
Se sendetiderne under menupunktet TV.
KLM Open, leaderboard
I Evian Championship, der er årets sidste major på LET og LPGA, gik Nicole Broch Larsen første runde i -3, og efter anden runde i -4, så hun er i skrivende stund på en 3. plads og blot to slag efter Mi Hyang Lee, som fører i -9 foran Morgan Pressel i -8.
Nicole vil formentlig også holde sig i top-3 eller top-5 når dagen er omme, og Emily K Pedersen er netop begyndt på anden runde.
Se sendetiderne under menupunktet TV.
Evian Championship, leaderboard
Som skrevet tidligere vandt Jeppe Huldahl både en Audi A4 og et ur til en værdi af kr. 670.000 for hole-in-one i Challenge Tour turneringen Kazakhstan Open.
Her førte Joachim B Hansen foran Mads Søgaard og Jeff Winther efter første runde, men de er desværre alle faldet lidt tilbage undervejs på anden runde, men i skrivende stund er alle i top-10.
Kazakhstan Open, leaderboard
Nicole-Emily_EvianChampionship15