Pieters vandt for anden gang på tre uger

ThomasPieters_kennemer15-297422Der gik et suk gennem publikum og nok også en masse på de britiske øer, da englænderen Lee Slattery missede sit put fra omkring en meter på 18. hul, som sidste mand på banen.
Inden da var belgieren Thomas Pieters kommet ind i totalt 19 under par efter 65 i runden og spanieren De La Riva var kommet ind tidligere med 63 og samlet i 18 under par.
Slattery lå også i 19 under par og puttet for par kunne give omspil med Pieters. Men det blev en bogey og en delt andenplads i stedet.
– Læs også: Nu er det Ørum der skal spille om sejr
Thomas Pieters der få uger siden i D+D Czech Masters vandt sin første sejr i karrieren er for alvor slået i denne sæson. Ham skal man holde øje med fremover.
Morten Ørum kom ikke for alvor til at spille med om sejren. Det gik i stå, da han efter birdie på sjette og eagle på syvende lavede bogies på de to følgende huller. To birdies på vejen hjem gav dog en udmærket runde i 67 og Morten sluttede på en delt femteplads i 16 under par, som han også var startet runden fra.
Søren Kjeldsen gik i 68 og fik med en delt 12. plads igen et godt resultat. Anders Hansen blev delt nummer 41 mens Lasse Jensen sluttede delt 63 og Lucas Bjerregaard delt 66.
KLM Open, Slutresultat
Thomas Pieters (2)