Tre i top-23 på Europa Tour tourskolen

BenjaminHenryPoke_aalborg15-295935Både Benjamin Henry Poke, Mark F Haastrup og Daniel Løkke er i top-23 efter anden runde af First Stage ved Europa Tourens tourskole på Fleesensee i Tyskland.
Efter fredagens finalerunde går top-23 og lige videre til Second Stage, hvilket er målsætningen, så selvom både Haastrup og Løkke faldt lidt tilbage, så var det overordnet set en god dag for danskerne.
Benjamin Henry Poke, der på billedet ses under Made in Denmark, står med engelsk flag på leaderboardet, men han bor i Danmark og er medlem af Furesø, for hvem han afgjorde DM for klubhold, så de vandt efter omspil.
Poke gik anden runde i -4, og er nr. 12 i -4 sammen med Mark F Haastrup, der gik anden runde i -1.
Daniel Løkke gik -2 på Fleesensees TUI Golf Course, og er nr. 18 i -3, mens Patrick O’Neill er nr. 27 i -1 efter en runde i -3. Peter Vejgaard spillede sig også ind i turneringen, da han er nr. 36 i par efter en runde i -2.
Derimod bliver det svært for Nikolai Høgh, der er nr. 60 i +4 efter en runde i -1, og Jacob Pingels mulighed for videre avancement er reelt udspillet, da han er nr. 92 i +14 efter en runde i +6.
Tre svenskere deler føringen i -9, og det er Marcus Larsson, Richard Pettersson og Claes Isaksson.
ET Q-School Stage 1 – Fleesensee, leaderboard
Der er ingen danske deltagere på Roxburghe i Skotland, hvor stillingen kan ses på linket nedenfor. Top-18 og lige går videre til Second Stage.
ET Q-School Stage 1 – Roxburghe, leaderboard
Jagten på et Europa Tour kort
I denne uge spilles de første to af af de otte First Stage turneringer på Europa Tourens tourskole. De resterende seks spilles med to om ugen de kommende tre uger.
I alle First Stage turneringer spilles fire runder, og der er cut efter tre runder, hvorefter alle indenfor syv slag af den sidste adgangsgivende plads klarer cuttet til fredagens finalerunde.
De bedste fra First Stage går videre til Second Stage på fire baner fra den 6. – 9. november, inden Final Qualifying Stage fra den 14. – 19. november er afgørende for, om man spiller sig til et Europa Tour eller Challenge Tour kort. Top-25 og lige i Final Stage får et Europa Tour kort.