Day udbyggede føringen med et slag

Jason Day (6)Uden at være prangende øgede Jason Day lørdag sin føring i BMW Championship til seks slag. Han spillede ikke selv op til sine første to runder, men de nærmeste der inden runden var 13 under par, kom aldrig længere end til 14 under og da Day gik i 70, blev forspringet udbygget med et slag.
Jason Day havde endda fire bogies i runden, blandt andet på 13. hul, hvor han var out of bounds fra tee, men lavede birdie med den nye bold. Udover et par glimrende slag, spillede han nok lidt konservativt, vel vidende hvilken score de nærmeste lå i.
– Læs også: Forrygende Day styrer mod sejr og førstepladsen på OWGR
Tredje runde bevirkede dog, at forfølgerne blev klumpet mere sammen og der om ikke andet er spænding om andenpladsen, hvor flere af forhåndsfavoritterne fik spillet sig frem og vil være med i kampen.
Day er 20 under par og Scott Piercy og Daniel Berger følger i 14 under. Herefter kommer så det tunge skyts med McIlroy i 13 under, Fowler og Dustin Johnson og Kevin Na i 12 under, mens Jordan Spieth dog i en over par for runden må tage til takke med en delt 11. plads i 10 under par. Spieth ser ud til slet ikke at kun finde sit ellers så stærke puttestroke.
I søndagens finalerunde går man modsat lørdag ud i tobolde.
BMW Championship, Leaderboard