Kæmpe comeback sikrede USA Solheim Cup

SolheimCup15_USA_leonrot15-297779Det blev ikke alle gode gange tre i træk for det europæiske Solheim Cup hold. Det tydede alt ellers på, da Europa i singlerne kom foran med 13,5-9,5 med de sidste fem singler på banen.
Det så ikke godt ud med de fem singler på banen, USA førte i dem alle, men med huller igen at spille, ændres der hele tiden i stillingen. Det gjorde der også her, bare ikke til fordel for Carin Kochs tropper. USA med Juli Inkster som kaptajn vandt alle de fem singler og den samlede holdmatch med mindst mulige margin, 14,5 mod 13,5!
– Læs også: Spænding i forsinket Solheim Cup
I 2011 vandt Europa med 15-13 og i 2013 med rekordscoren 18-10, men det skulle altså ikke være tre gange i træk for europæerne.
Se alle matchresultater og detaljer her