Seks spillere der kan vinde

RoryMcIlroy_wentworth15-289344Den traditionsrige European Open er ikke blevet spillet de seneste seks år, men er nu tilbage når Porsche European Open spilles i Sydtyskland med seks danske deltagere.
Der er 20 fra top-100 på verdensranglisten heriblandt amerikanske Hunter Mahan, som for første gang i FedExCup’ens ni-årige historie ikke er med i sæsonfinalen.
— Læs også: Ugens starttider på Europa Touren
På PGA Tour er der sæsonfinale, og kun top-30 på FedExCup ranglisten er kvalificeret til Tour Championship by Coca-Cola. Med blot 29 deltagere efter Jim Furyk har trukket sig, så burde det måske være en smal sag at finde vinderen, og nedenfor ses ugens bud på seks spillere, som kan vinde i denne uge.
— oOo —
Porsche European Open
Bernd Wiesberger
Blev nr. 14 i sidste uges Italian Open, og som nr. 30 på verdensranglisten er han den højest rangerede i feltet. Han er nr. 7 på Race to Dubai ranglisten, og vil formentlig få en del opbakning fra tilskuere, som tager den korte tur til banen fra hjemlandet Østrig.
Maximilian Kieffer
Kieffer har klaret cuttet i alle sine 21 slagspilsturneringer i  Europa Tour tur, og med fem top-10 placeringer har han gjort det godt. Blev nr. 11 i Russian Open og nr. 12 i KLM Open inden han havde en uges pause op til ugens turnering i hjemlandet.
Charl Schwartzel
Schwartzel har haft en lidt skuffende sæson, selvom det er blevet til syv top-10 placeringer. Heriblandt en 7. plads i US Open der er medvirkende til, at han er nr. 24 på Race to Dubai ranglisten, og han kan meget vel vinde sin 10. Europa Tour sejr i denne uge.
— oOo —
Tour Championship by Coca-Cola
Jason Day
De seneste uger har Jason Day spillet bedre end nogen anden, og han har fortjent overtaget førstepladsen på verdensranglisten. Blev nr. 4 i turneringen sidste år, og han er favorit.
Henrik Stenson
Stenson og Day var også på denne liste i sidste uge, og mens Day vandt, så kom Stenson kun lige akkurat i top-10 efter to andenpladser i træk. Stenson deltog ikke sidste år, men i 2013 vandt han turneringen på East Lake og blev også samlet vinder af FedExCup’en.
Rory McIlroy
McIlroy viste gode takter i sidste uges BMW Championship, hvor han blev nr. 4, og han blev i øvrigt nr. 2 i Tour Championship sidste år. McIlroy vil formentlig spille med om sejren endnu engang, men om turneringsformen er god nok ovenpå skadespausen, det ved vi først på søndag.
— oOo —
Nedenfor ses resultaterne for spillerne i sidste uges Seks spillere der kan vinde:
72° Open d’Italia presented by Damiani
Søren Kjeldsen – MC
Miguel Angel Jiménez – Nr. 11
Matthew Fitzpatrick – Nr. 3
BMW Championship
Henrik Stenson – Nr. 10
Zach Johnson – Nr. 13
Jason Day – Vandt turneringen