Kaptajnerne for EurAsia Cup

EurAsiaCup_Clarke-SinghI midten af januar skal Europa igen spille mod Asien i EurAsia Cup, der er en Ryder Cup lignende turnering, og det bliver med Darren Clarke og Jeev Milkha Singh som kaptajner.
Den første udgave af EurAsia Cup, der sluttede 10 – 10, blev spillet i 2014 og den Ryder Cup lignende turnering, hvor Europa spiller mod Asien, vender tilbage til Malaysia, hvor den spilles fra den 15. – 17. januar på Glenmarie Golf and Country Club.
Flere spillere og ikke-spillende kaptajner
Ved den første udgave var der ti spillere på hvert hold, og Miguel Angel Jiménez var spillende kaptajn for Europa, mens Thongchai Jaidee var spillende kaptajn for Asien.
Når EurAsia Cup presented by DRB-HICOM spilles til januar, så er det med 12 spillere på hvert hold, som det kendes fra Ryder Cup, og kaptajnerne spiller ikke selv med på holdet.
— Læs også: Den første del af Europa Tour 2016 sæsonen
Nu skal kaptajnerne således fokusere på kaptajnsrollen, så det bliver en slags generalprøve for 47-årige Darren Clarke, der også er europas Ryder Cup 2016 kaptajn. Clarke har vundet 14 gange på Europa Touren heriblandt The Open 2011, som er hans seneste sejr.
43-årige Jeev Milkha Singh fra Indien er blandt de største golfnavne fra Asien, og han vandt Asian Tour Order of Merit 2006 og 2008.
På Asian Tour har Singh vundet seks turneringer i karrieren heriblandt Volvo China Open 2006 som også var tællende på Europa Touren, hvor han indtil nu har vundet fire gange.
Kun én runde om dagen
I det varme vejr i Malaysia spilles kun én runde om dagen, og der er ingen oversiddere.
Fredag spilles seks Fourball matcher efterfulgt af seks Foursomes om lørdagen og 12 singler om søndagen.