God start af Suhr på tourskolen

Oliver SuhrTo danskere er med i de to sidste First Stage turneringer på Europa Tourens tourskole, hvor det handler om at kvalificere sig til Second Stage.
Begge danskere er med på Bogogno i Italien, hvor Oliver Suhr gik første runde i -2, hvilket placerer ham på en delt 14. plads.
Søren Schulze Pettersson er desværre blandt de sidste i feltet, for efter en runde i +6 er han nr. 89 blandt de 101 deltagere.
Der spilles fire runder med cut efter 3. runde, hvorefter alle indenfor syv slag af den sidste adgangsgivende plads klarer cuttet til fredagens finalerunde.
Amatøren Michele Ortolani fører i -6 foran Alessandro Grammatica og Luca Galliano i -5.
ET Q-School Stage 1 – Bogogno, leaderboard
Der er ingen danske deltagere på Frilford Heath i England, hvor stillingen kan ses på linket nedenfor.
ET Q-School Stage 1 – Frilford Heath, leaderboard
Jagten på et Europa Tour kort
I denne uge spilles de to sidste af otte First Stage turneringer på Europa Tourens tourskole, hvor der er flere end 900 deltagere, som drømmer om et Europa Tour kort.
Indtil videre er seks danskere gået videre fra First Stage, og først var det Benjamin Henry Poke, Peter Vejgaard, Mark F Haastrup og Daniel Løkke som gik videre til Second Stage, og derefter Kasper Estrup mens Victor Gebhard Østerby gik videre i sidste uge.
De bedste fra First Stage går videre til Second Stage på fire baner i Spanien fra den 6. – 9. november, inden Final Qualifying Stage på PGA Catalunya Resort i Spanien fra den 14. – 19. november er afgørende for, om man spiller sig til et Europa Tour eller Challenge Tour kort. Top-25 og lige i Final Stage får et Europa Tour kort.
Nogle spillere er direkte kvalificeret til Second og Final Stage afhængig af deres meritter.