Mads og Joachim bedst fra start på Challenge Touren

JoachimBHansen_almaty15-297245Mads Søgaard og Joachim B Hansen er bedste danskere i Challenge Tour turneringen Volopa Irish Challenge, men de er ikke med helt i toppen efter første runde.
På Mount Wolseley Hotel Spa and Golf Resort gik Mads Søgaard og Joachim B Hansen første runde i -2, og de er delt nr. 32 i -2. Joachim var +3 efter sine første 9 huller, men lavede så fem birdies på de sidste 9.
Jeff Winther er nr. 48 i -1, Jeppe Pape Huldahl er nr. 66 i par, mens Christian Gløet er nr. 84 i +1 efter en ærgerlig dobbeltbogey på næstsidste hul. Andreas Hartø er længere tilbage som nr. 106 i +4.
Jimmy Mullen imponerer igen
Robert Coles fører i -7 foran Stuart Manley, Daniel Im, Richard Kilpatrick og amatøren Romain Langasque i -5
Nyprofessionelle Jimmy Mullen, som var med helt fremme i Alfred Dunhill Links Championship inden han faldt tilbage til en 30. plads, er blandt spillerne på en 6. plads i -4.
Mads Søgaard ligger til et Europa Tour kort
Som nr. 12 på Challenge Tour ranglisten er Mads Søgaard i top-15, der får Europa Tour kortet efter sæsonen, men det kræver gode resultater at holde fast i den placering. Jeff Winther er næstbedste dansker som nr. 20, mens Joachim B Hansen er nr. 31.
Ugens turnering er den tredje sidste i sæsonen, og efter en uges pause spilles The Foshan Open i Kina inden der er sæsonfinale i Oman fra den 4. – 7. november.

Volopa Irish Challenge hosted by Mount Wolseley, leaderboard

MadsSøgaard_almaty15-297475