Stor føring til USA i Presidents Cup

dublin13-257462Presidents Cup blev sat i gang med fem foursome matcher, og her var USA dominerende, så de har en klar føring på 4 – 1.
Bubba Watson og J.B. Holmes vandt 3 & 2 over Adam Scott og Hideki Matsuyama i dagens første match, mens Louis Oosthuizen og Branden Grace var de eneste, som vandt for det internationale hold, da de vandt 3 & 2 over Matt Kuchar og Patrick Reed.
Rickie Fowler og Jimmy Walker vandt hele 5 & 4 over Anirban Lahiri og Thongchai Jaidee, mens Jordan Spieth og Dustin Johnson vandt 4 & 3 over Danny Lee og Marc Leishman inden Phil Mickelson og Zach Johnson afsluttede en suveræn amerikansk dag med en sejr på 2 op over Jason Day & Steven Bowditch.
4 – 1 til USA var noget af en afklapsning, og der var som sådan ikke megen spænding om resultatet. USA førte hele vejen, og de eneste fra det internationale hold som var foran undervejs var Oosthuizen og Grace, der også vandt.
President Cup fortsætter fredag med fem fourball matcher.
— Læs også: Presidents Cup – format og sendetider
Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte fredag kl. 02:30 – 09, lørdag fra kl. 00 – 10 og søndag fra kl. 03:30 – 10.
Presidents Cup, leaderboard