Søndagens finaletider

Foto: Jesper Vinzent
Foto: Jesper Vinzent

11 danskere er søndag involveret i finaler på tre Tours. Et par af dem er endda med helt fremme og skal ud og spille om podiepladserne og store præmiechecks med de sædvanlige afsmitninger på diverse ranglister.
Størst er opmærksomheden nok på British Masters på European Tour, hvor Søren Kjeldsen godt nok lørdag mistede føringen, men i høj grad er med i en af søndagens hovedroller.
Søndag kommer Søren til at gå lige foran førerbolden sammen Luke Donald og Romain Wattel. De tre går ud klokken 12:40 dansk tid. 10 minutter senere kommer så førerbolden med Aphibarnrat, Fitzpatrick og Zanotti.
Allerede klokken 09:55 starter Anders Hansen dog ud. Han skal gå sammen med Jeev Singh og Danny Willett.
Viasat Golf sender finalerunden direkte fra klokken 13:00 og udviklingen i den spændende finale kan også følges her via European Tours hjemmeside.
Grundet tidsforskellen på seks timer til Xiamen i Kina, er de fire danske damer i finalerunden på LET Tour meget tidligere ude. Daisy Nielsen er lige kommet på banen klokken 03:10 og følges af Emily K. Pedersen 04:15, Nicole Broch Larsen 05:15 og endelig Nanna K. Madsen klokken 06:00 i dagens tredjesidste bold.
Finalerunden i Kina kan følges via LET Tours hjemmeside her
På Challenge Tour skal fem danskere ud i en vigtig finalerunde i Irland i kamp om placeringer ikke bare i turneringen, men også på pengelisten Road to Oman. Her går feltet ud i trebolde fra to tees. Første danskere på banen bliver Joachim B. Hansen og Mads Søgaard klokken 10:30 med Joachim fra 10. tee og Mads fra 1. tee. Jeppe Huldahl følger klokken 10:40 fra 10. tee.
Christian Gløet har starttid 11:40 fra 10. tee med Jeff Winther i bolden lige efter 10 minutter senere som de sidste danskere på banen.
Finalerunden i Irland kan følges her via Challenge Tourens hjemmeside.
De 12 singler i den spændende Presidents Cup, hvor USA har en spinkel føring er allerede i gang ude i Korea. Singlerne kan følges direkte nu og til slut på Viasat Golf og på nettet via dette link.