Bjørn fortsat i top-10 men langt efter suveræne Sullivan

ThomasBjørn_aalborg15-296047Thomas Bjørn holdt fast i toppen af Portugal Masters, men er langt fra Andy Sullivan som fører med fem slag. Lucas Bjerregaard gik én af dagens bedste runder.
En kraftig blæst og lidt regn udfordrede spillerne i 3. runde, der blev spillet som en gunstart, da vejrudsigten lover kraftig regn og tordenbyger henover weekenden.
Det var blot anden gang i historien, at man brugte en gunstart på Europa Touren, og det fortsætter man med, så finalerunden er også en gunstart med start søndag kl. 9. Om det bliver muligt afhænger dog at vejret, men man vil naturligvis forsøge at afvikle turneringen over fire runder.
Bjørn på 7. pladsen inden finalerunden
Thomas Bjørn gik en udmærket runde i -1 efter to birdies og en bogey, så han fastholdt sin delte 7. plads, og er nu i -9 inden finalerunden.
— Læs også: Bjørn jagter sæsonens første top-10 placering
Lucas Bjerregaard gik dagens næstbedste runde i -5, som kun blev overgået af Chris Wood med -6, så Lucas rykkede 42 pladser frem til en 18. plads i -6.
Den deler han med Anders Hansen efter en runde i +1, og han indstiller karrieren efter denne sæson, så medmindre han opnår et top-resultat, og kommer med i Final Series, så bliver Portugal Masters hans sidste turnering.
Særligt på de første huller missede Søren Kjeldsen nogle gode birdiemuligheder, men det endte med en runde i +3, og en placering som nr. 24 i -5. Efter en runde i par er Lasse Jensen nr. 39 i -2.
Thorbjørn begyndte på 2. hul og var +4 efter de første 7 huller, men han fik kæmpet sig tilbage til en runde i par, og er nr. 48 i -1.
Sullivan godt på vej mod sin tredje sejr i år
AndySullivan_wentworth15-289338Efter anden runde førte Andy Sullivan med tre slag, og han er godt på vejr mod sin tredje sejr i år. I januar vandt han sin første Europa Tour sejr i South African Open, og i marts vandt han Joburg Open.
Sullivan gik runden i -4, og fører i -18 foran Eduardo de la Riva i -13, mens Chris Wood og Jorge Campillo deler 3. pladsen i -11. Nicolas Colsaerts og Thomas Pieters deler 5. pladsen i -10.
Hvis vejret arter sig, så sender Viasat Golf og Viaplay.dk finalerunden direkte søndag fra kl. 9:30 – 14.
Portugal Masters, leaderboard