Lasse Jensen får chancen i Hong Kong

LasseJensen_kennemer15-296946Lasse Jensen er kommet med i feltet ved næste uges UBS Hong Kong Open, og dermed får han endnu en mulighed for at beholde Europa Tour kortet.
For en uge siden var Lasse Jensen udenfor top-20 på reservelisten, men mange har trukket sig i sidste øjeblik, så nu er han kommet ind i feltet via sin Europa Tour kategori.
Inden Portugal Masters var Lasse Jensen nr. 150 på Race to Dubai ranglisten, men efter et vigtigt klaret cut rykker han formentlig lidt frem.
— Læs også: Bjørn fortsat i top-10 men langt efter suveræne Sullivan
Der er stadig langt til top-110 på Race to Dubai ranglisten, men det er muligt med et godt resultat i Hong Kong, og kan han slutte i top-145 på ranglisten, så får han en Europa Tour kategori 17 næste år, hvilket giver adgang til enkelte turneringer. Derudover får top-145 et fuldt Challenge Tour kort næste sæson, og de er direkte kvalificeret til Final Stage af tourskolen, som spilles i december.
Thorbjørn, Ørum og Søren Hansen har trukket sig
Blandt de mange som har meldt fra er Thorbjørn Olesen, Morten Ørum Madsen og Søren Hansen, så Lucas Bjerregaard og Lasse Jensen er de to eneste danskere i feltet.
Efter et misset cut i Portugal skulle Søren Hansen vinde for at beholde Europa Tour kortet, og han har fravalgt at deltage. Søren skal nu forbi tourskolen for at få Europa Tour kortet, og han er direkte kvalificeret til Final Stage.
UBS Hong Kong Open, tilmeldingsliste