Syv slag dårligere men fører med to i Frys.com Open

BrendanSteele_norton15-296411Brendan Steele var syv slag dårligere i anden runde af Frys.com Open, men udbyggede føringen til to slag inden weekendens finalerunder.
Efter en tangering af banerekorden på 63 slag i første runde førte Brendan Steele i -9 foran Jhonattan Vegas i -8, og efter -2 i anden runde fører Steele nu i -11 foran Will Wilcox, Jhonattan Vegas, Graham DeLaet og Harold Varner III i -9.
Martin Laird, Justin Rose, Russell Henley og Justin Thomas deler 6. pladsen i -8.
McIlroy har problemer med putteren
Rory McIlroy havde flere gode muligheder for at gå en lav runde, men efter problemer med putteren måtte han nøjes med en runde i -1, og han er nr. 19 i -5 sammen med bl.a. Emiliano Grillo. McIlroy lavede to birdies på par-5 huller, hvor han havde putts for eagle samt en enkelt bogey.
Hideki Matsuyama er nr. 29 i -4, Brooks Koepka nr. 39 i -3 mens Brandt Snedeker er nr. 56 i -2 efter en runde i -3.
Bae kan ikke forsvare sin titel
Frys.com Open er den første turneringen i den nye 2015-16 sæson på PGA Tour. Sangmoon Bae er forsvarende mester, men ikke med i turneringen, da han skal til at aftjene sin to år lange værnepligt i hjemlandet Sydkorea.
— Læs også: PGA Tour 2015-16 sæsonen
Der spilles på Silverado CC i Californien om en præmiesum på $ 6 mio., hvoraf vinderen får $ 1,08 mio.
Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte lørdag og søndag fra kl. 23 – 02.
Frys.com Open, leaderboard