Steele holder fast i føring i sæsonåbning

BrendanSteele_norton15-296411
De fleste store tours er i gang med at spille sæsonens sidste turneringer, men for PGA Touren begynder den nye sæson allerede i denne uge, hvor der på Silverado Country Club i North Carolina bliver spillet Frys.com Open.
– Læs mere: Bjørn fortsat i top-10 men langt efter suveræne Sullivan
Med 63 slag (-9) startede Brendan Steele den nye sæson med at sætte banerekord, og siden har han holdt fast i føringen. Efter efterfølgende runder i 70 slag og 69 slag er han nu på -14 samlet, og det er nok til at holde en føring på et enkelt slag ned til Andrew Loupe (63) og Kevin Na (64).
– Læs mere: Lasse Jensen får chancen i Hong Kong
Det største navn til start er Rory McIlroy, der er tvunget til at deltage, fordi han for nogle år siden valgte at spillet på Europa Touren i Tyrkiet. Derfor var han nødsaget til at spille Frys.com Open indenfor tre år, og det er så blevet i år. Verdens nummer tre er dog ikke med til at præge toppen af leaderboardet, for som nummer 39 er han otte slag efter Steele inden søndagens finalerunde.
Viasat Golf og Viaplay.dk sender live fra finalerunden i North Carolina kl. 23:00.
Frys.com Open, leaderboard.