Emily: – Jeg er så glad

EmilyKristinePedersen_2014_IMG_657419-årige Emily Kristine Pedersen vandt sin første sejr på Ladies European Tour efter en føring fra start til slut.
En score i par over tre runder var nok til sejren, og det var ikke vejret, som voldte spillerne problemer. Den nyligt åbnede Gary Player designede Black Knight Course er derimod meget svær med smalle fairways og meget kuperede hårde greens, hvilket gav den højeste vinderscore på LET siden 2002.
– Det er helt utroligt, og jeg er så glad. Banen har været en stor udfordring for os, men mit spil har været meget godt og stabilt. Jeg lavede ikke de store fejl, og var fokuseret hele dagen, sagde Emily til LET efter sejren.
Var tæt på sejren for en måned siden
For en måned siden havde Emily en meget god mulighed for at vinde Lacoste Ladies Open de France. Hun førte med to slag inden de to sidste huller, og burde som sådan have vundet, men efter en dobbeltbogey på 17. hul tabte hun i omspil.
– I dag lavede jeg bogey på 17. efter et treputt, og jeg fik en slags flash back, men jeg er så glad for, at det ikke skete igen. Jeg tænkte på omspil efter 17. hul, men min caddie Mikey Curry holdt mig igang, og jeg fokuserede på mine egne slag, sagde Emily.
Delte føringen med Cheyenne Woods inden sidste hul
Efter bogeyen på 17. hul delte Emily føringen med Cheyenne Woods, der er niece til Tiger Woods.
Emily lavede også bogey på 18. hul, men det var nok til at vinde, da Woods lavede en dobbeltbogey. Hun vandt dermed i par, mens Malene Jørgensen, Becky Morgan og Cheyenne Woods delte 2. pladsen i +1.
Nr. 7 på LET ranglisten og fører Rookie of the Year
Med en førstepræmie på € 53.256 euro, svarende til næsten kr. 400.000, er Emily rykket frem som nr. 7 på LET Order of Merit.
— Læs også: Ugens Europa ranglister
Årets Rookie of the Year på LET er den nye spiller, som tjener mest i sæsonen, og her fører Emily nu med godt € 31.000 foran Nanna Koerstz Madsen.
Hero Women’s Indian Open, resultat
Emily